Επικοινωνια
Γράψτε μας
Διαμορφωση τησ δικη σασ τεντασ
Επιλέξτε γλώσσα
MENU
Κοίτα μέσα

Αίθουσες για ιππασία

Κοιτα εξω

Η χρήση χώρου αποθήκευσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους

Επιπροσθέτως, το καινοτόμο σύστημα με υπερυψομένη οροφή που παρουσιάζεται σε αυτό το είδος κατασκευής προσφέρει μια επιπλέον εγγύηση τόσο για το χιόνι όσο και για την ασφάλεια ανθρώπων και ζώων αλλά και για παραπάνω χωρητικότητα αρκετών μέτρων ενός επιπλέον ύψους.

Η χρήση χώρου αποθήκευσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους

Οι κατασκευές για ιππασία είναι σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τις μόνιμου τύπου που λειτουργούν ως επαγγελματικοί σταύλοι ή σχολές ιππασίας. Εξ αιτίας της πολυετούς εμπειρίας μας, μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικές κατασκευές ιππασίας με φωτισμό, θεμελιώσεις, σύστημα άρδευσης, και προστατευτικούς φράχτες.

 Η χρήση χώρου αποθήκευσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους

360 ° TOUR

Εικονικό ταξίδι

Πάρτε μια εικονική βόλτα γύρω από μια από τις αίθουσες σκηνής μας. Δείτε την αίθουσα μας όχι μόνο από έξω, αλλά και να γνωρίσετε το εσωτερικό της. Μπορείτε να δείτε γιατί τέτοιες κατασκευές είναι τόσο δημοφιλείς εισερχόμενοι στην αθλητική αίθουσα που έχουμε σχεδιάσει.

Διαθέσιμα
είδη κάλυψης
PVC

Ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που παρέχει αποτελεσματική προστασία από βροχή και άνεμο. Η ειδική δομή του υλικού αφήνει το φως της ημέρας στην αίθουσα

Διαθέσιμα
είδη κάλυψης
Μεταλλικό φύλλο

Το κάλυμμα μεταλλικών φύλλων είναι δύσκαμπτο και σκληρό. Το ανθεκτικό πανέλ κατάλληλου πάχους παρέχει επαρκή προστασία έναντι διαφόρων καιρικών συνθηκών.

Διαθέσιμα
είδη κάλυψης
Πάνελ

Τα συνθετικά πάνελ παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση. Το πάνελ καλύπτει επίσης όλες τις απαιτήσεις πυρασφάλειας, γι 'αυτό και χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην κατασκευή βιομηχανικών τεντών.

Επιλέξτε τύπο
κατασκευής
Αλουμινένιας κατασκευής

Η ελαφριά δομή του προφίλ αλουμινίου μας διευκολύνει στην ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου τόσο από πλευράς κατασκευής όσο και συναρμολόγησης. Πολυλειτουργικό - εξατομικευμένο σχεδιασμό προσαρμοσμένο σε κάθε χρήση. Ιδανικό για εκδηλώσεις, εμπόριο, αποθήκες, αθλητικές εγκαταστάσεις ακόμη και βιομηχανικές εφαρμογές.

Επιλέξτε τύπο
κατασκευής
Κατασκευές από χάλυβα

Κατασκευές περιμετρικά με φύλλα μετάλλου προσφέρουν στιβαρότητα και ανθεκτικότητα. Τα ανθεκτικά μεταλλικά φύλλα κατάλληλου πάχους παρέχουν εξαιρετική προστασία έναντι των πιο μεταβλητών καιρικών συνθηκών.

Ειδικά για αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Επιλέξτε τύπο
κατασκευής
Μεταλλική κατασκευή ικανή να αντέξει μέχρι 120 κ. χιονιού / τμ.

Η τέλεια λύση για περιοχές με βαρύ φορτίο χιονιού. Αυτές οι κατασκευές αποτελούνται από μεταλλικό σκελετό σε διάταξη πλέγματος.

Συνιστάται για την κατασκευή αποθηκών, βιομηχανικών μονάδων και άλλων εγκαταστάσεων.

Υψιστησ ποιοτητασ

Προσοχή στις λεπτομέρειες

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ

Επιλεγμένοι πελάτες

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ο διαχειριστής των δεδομένων σας είναι η PROTAN ELMARK. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα για την προστασία των δεδομένων σας.
Συναίνεση στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Συναίνεση για επικοινωνία σε ηλεκτρονική μορφή (E-Mail).

Καλεστε μασ στο

+48 61 813 45 23

Στοιχεία επικοινωνίας

logo gr

tel. +48 61 813 45 23

e-mail: export@protan-elmark.pl

Τμήμα πωλήσεων εξαγωγών

Klaudia Rozmiarek
Διευθυντής Εξαγωγών
Magdalena Walczak
Εξαγωγή ειδικών πωλήσεων
Natalia Skupniewicz
Εξαγωγή ειδικών πωλήσεων