Η υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης

προσοχή στη λεπτομέρεια

Ακρίβεια

Το πλεονέκτημά μας είναι η ακρίβεια στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε. Οι αρχικές απαιτήσεις του πελάτη καταγράφονται λεπτομερώς έτσι ώστε ο πελάτης να είναι πλήρως ικανοποιημένος με το προϊόν που θα παραλάβει.

Ασφάλεια

Οι εργαζόμενοι της Protan Elmark ενδιαφέρονται για την ασφάλεια στην εργασία. Εκπαιδεύονται σε κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και οδηγίες πυρασφάλειας.

Μέγεθος

Κατασκευάζουμε μεγάλης κλίμακας κατασκευές με PVC επένδυση. Η Protan Elmark κατασκευάζει αίθουσες για γήπεδα εσωτερικού χώρου, παγοδρομίων εξυπηρετώντας τους πελάτες της.

Ακρίβεια

Η ακρίβεια στη διαστασιολόγηση κατά τη διάρκεια της παραγωγής είναι θεμελιώδους σημασίας για την κατασκευή ενός προϊόντος, το οποίο πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Ποιότητα Συγκόλλησης

Τα κύματα υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή εγγυώνται την υψηλή ποιότητα συγκόλλησης του PVC.

Αποδοτικότητα

Οι μηχανές παραγωγής μας διατηρούνται σε άψογη κατάσταση για να ανταποκρίνονται στον μεγάλο αριθμό παραγγελιών.

Αντοχή

Η συνεχής παρακολούθηση των παραμέτρων συγκόλλησης του PVC είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Παραγωγική Ικανότητα

Κάθε μέτρο υλικού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή καταγράφεται έτσι ώστε να αναπληρώνετε και να διατηρείται η συνέχεια της παραγωγής.

Σχεδιασμός

Ο σωστός σχεδιασμός κατά την παραγωγή εξαλείφει τα σφάλματα κατά τη συγκόλληση σύνθετων λεπτομερειών του τελικού προϊόντος.

Ταχύτητα

Ο χρόνος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατά την παραγωγή. Με τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος των παραγγελιών παραγωγής, μπορούμε να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά.

Η υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης

Κατασκευασμένα από την Protan Elmark, τα συγκολλημένα εξαρτήματα από χάλυβα συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO 3834 και οι συγκολλητές έχουν τα υψηλότερα πρότυπα.

Έλεγχος Ποιότητας

Η εφαρμογή ενός συστήματος πιστοποιημένου με DIN EN 1090 μας επιτρέπει να εμφανίζουμε το σήμα CE στα προϊόντα Protan Elmark.

Τμήμα Σχεδιασμού

Στην Protan Elmark διαθέτουμε δικό μας τμήμα σχεδιασμού με εξειδικευμένους σχεδιαστές που αναπτύσσουν τα προϊόντα μας.

Ασφάλεια και Σταθερότητα

Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή. Η κατασκευή της οροφής, η ποιότητα των υλικών PVC και το ειδικά τεντωμένο πανί επιτρέπουν στο χιόνι να γλιστράει από την οροφή καθώς επίσης και η στήριξη της κατασκευής εσωτερικά με συρματόσχοινα αυξάνουν την ασφάλεια και την σταθερότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαμορφώστε


Για λεπτομερή προσφορά τιμής, παρακαλούμε διαμορφώστε την αίθουσα σας και στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Διαμορφώστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

+30 694 299 9444
πίσω