Σχετικά με εμάς

Protan Elmark

Αίθουσες για κάθε χρήση

πάντα υψηλών προδιαγραφών

Η Protan Elmark προμηθεύει την αγορά με αίθουσες από ανθεκτικό υλικό PVC. Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και ανταποκρίνονται στα σκανδιναβικά πρότυπα από τον Νορβηγό εταίρο μας - Protan AS. Οι αίθουσες πωλούνται στην Πολωνία και στο εξωτερικό.

Απαντώντας στη ζήτηση των πελατών, η Protan Elmark δημιούργησε ένα προϊόν πολυτελών αιθουσών. Με γνώμονα τους ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες, η εταιρεία παράγει κατασκευές ειδικά διαμορφωμένες σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη.

Προϊόντα υψηλού επιπέδου

Λόγω της χρήσης σύγχρονων εργαλείων σχεδίασης, οι αίθουσες Protan Elmark είναι ασφαλείς για τους χρήστες και ανθεκτικές στις σκληρές καιρικές συνθήκες.

Αξιόπιστα υλικά

Οι αίθουσες μας κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας, που έχουν επανειλημμένα δοκιμαστεί στα εργαστήρια Protan Elmark.

Νορβηγικής παράδοση

Τον Αύγουστο του 2008, η Protan AS, μια νορβηγική εταιρεία, συγχωνεύθηκε με την πολωνική εταιρεία Elmark Hale. Ενεργή στην αγορά από το 1939, η νορβηγική εταιρεία ενδιαφέρθηκε για συνεργασία με την πολωνική εταιρεία λόγω της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υλικών.

Η Protan Elmark, η οποία σήμερα είναι ο ηγέτης στον κλάδο των αιθουσών PVC, ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα της διεθνούς συνεργασίας.

Ποιότητα υλοποίησης

Οι αίθουσές μας κατασκευάζονται με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανών, βάσει του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων

Η δύναμη της Protan Elmark είναι η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών μας, οι οποίοι σχεδιάζουν και υλοποιούν αίθουσες για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Μας εμπιστεύονται

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαμορφώστε


Για λεπτομερή προσφορά τιμής, παρακαλούμε διαμορφώστε την αίθουσα σας και στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Διαμορφώστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

+30 694 299 9444
πίσω