Η υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης

προσοχή στη λεπτομέρεια

Ακρίβεια

Το πλεονέκτημά μας είναι η ακρίβεια στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε. Οι αρχικές απαιτήσεις του πελάτη καταγράφονται λεπτομερώς έτσι ώστε ο πελάτης να είναι πλήρως ικανοποιημένος με το προϊόν που θα παραλάβει.

Ασφάλεια

Οι εργαζόμενοι της Protan Elmark ενδιαφέρονται για την ασφάλεια στην εργασία. Εκπαιδεύονται σε κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και οδηγίες πυρασφάλειας.

Μέγεθος

Κατασκευάζουμε μεγάλης κλίμακας κατασκευές με PVC επένδυση. Η Protan Elmark κατασκευάζει αίθουσες για γήπεδα εσωτερικού χώρου, παγοδρομίων εξυπηρετώντας τους πελάτες της.

Ακρίβεια

Η ακρίβεια στη διαστασιολόγηση κατά τη διάρκεια της παραγωγής είναι θεμελιώδους σημασίας για την κατασκευή ενός προϊόντος, το οποίο πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Συχνότητα

Τα κύματα υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή εγγυώνται την υψηλή ποιότητα συγκόλλησης του PVC.

Αποδοτικότητα

Οι μηχανές παραγωγής μας διατηρούνται σε άψογη κατάσταση για να ανταποκρίνονται στον μεγάλο αριθμό παραγγελιών.

Ένταση

Η συνεχής παρακολούθηση των παραμέτρων συγκόλλησης του PVC είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Odmierzanie

Κάθε μέτρο υλικού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή καταγράφεται έτσι ώστε να αναπληρώνετε και να διατηρείται η συνέχεια της παραγωγής.

Σήμανση

Η σήμανση υλικού PVC κατά την παραγωγή εξαλείφει τα σφάλματα κατά τη συγκόλληση λεπτομερειών του υλικού.

Ταχύτητα

Ο χρόνος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατά την παραγωγή. Με τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος των παραγγελιών παραγωγής, μπορούμε να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά.

Η υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης

Κατασκευασμένα από την Protan Elmark, τα συγκολλημένα εξαρτήματα από χάλυβα συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO 3834 και οι συγκολλητές έχουν τα υψηλότερα πρότυπα.

Έλεγχος

Η εφαρμογή ενός συστήματος πιστοποιημένου με DIN EN 1090 μας επιτρέπει να εμφανίζουμε το σήμα CE στα προϊόντα Protan Elmark.

Συμμόρφωση με αποδείξεις

Στην Protan Elmark διαθέτουμε δικό μας τμήμα σχεδιασμού με εξειδικευμένους σχεδιαστές που αναπτύσσουν τα προϊόντα μας.

Στιβαρότητα και ισορροπία

Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή. Η κατασκευή της οροφής, η ποιότητα των υλικών PVC και το ειδικά τεντωμένο πανί επιτρέπουν στο χιόνι να γλιστράει από την οροφή καθώς επίσης και η στήριξη της κατασκευής εσωτερικά με συρματόσκοινα την κάνουν στιβαρή και ισορροπημένη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαμορφώστε


Για λεπτομερή προσφορά τιμής, παρακαλούμε διαμορφώστε την αίθουσα σας και στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Διαμορφώστε
πίσω