ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Απευθείας από τον κατασκευαστή

Δημιουργία αίθουσας σε 3D

1 Επιλέξτε τον τύπο της αίθουσας

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΆΛΛΕΣ

Διαμορφωτής 3D αίθουσας

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τον διαμορφωτή αίθουσας 3D. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το 3D διαμορφωτή αίθουσας. Αυτό το εργαλείο θα σας επιτρέψει να μάθετε το κόστος αγοράς και να κατασκευάσετε την αίθουσα σας. Αφού επιλέξετε τον τύπο και τις διαστάσεις της κατασκευής που θέλετε, καθώς και τον τύπο της οροφής, μπορείτε να μάθετε για την τιμή της αίθουσας που εμείς θα κατασκευάσουμε.

περιστροφή

μεγέθυνση

Τύπος Αίθουσας

Μήκος

Πλάτος

Ύψος

σκεπής

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΆ

διαλέξτε χρώμα

σκεπής

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΆ

δωρεάν εκτίμηση

scale
x
y
z
typ dachu

τύπος δαπέδου

χρώμα τοιχοποιίας

χρώμα σκεπής

3 Ρωτήστε τιμή

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δείτε τις προσφορές μας

Ο παραγωγός των κατασκευών αυτών, Protan Elmark, προσφέρει μια ευρεία επιλογή σχεδίων για κάθε χρήση. Ενδείκνυται για αποθήκες, βιομηχανικές κατασκευές, αίθουσες εκδηλώσεων, αθλητικές εγκαταστάσεις και αίθουσες για εμπορικές συναλλαγές. Οι οικονομικές αίθουσες από την Protan Elmark είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Έχετε ερωτήσεις;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλής ανθεκτικότητας

Οι οικονομικές αίθουσες από την Protan Elmark είναι γνωστές για την υψηλή τους αντοχή. Λόγω ότι κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι ανθεκτικές και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι αίθουσες μας, θα είναι ασφαλείς σε συνθήκες όπως η υψηλή θερμοκρασία, ισχυροί άνεμοι, έντονη βροχή ή και χιόνι. Οι αίθουσές μας είναι στιβαρές και αντέχουν κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες και, το ποιο σημαντικό, είναι αδιάβροχες.

ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ

Επιλεγμένοι πελάτες

Ελάτε με τους καλύτερους

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Εκατοντάδες ολοκληρωμένα έργα

στην Πολωνία και παγκοσμίως

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ